Afbeelding
Foto: Van Hunnik Meubelen
WoonNieuws

Scepter Meubelen wordt Superstore Van Hunnik Meubelen

Commerciële bijdrage

HILVERSUM - Scepter Meubelen is overgenomen door Van Hunnik Meubelen. En dat is goed nieuws voor iedereen die van veel voordeel houdt: 4.000 m2 gevarieerd aanbod meubels en slaapcollecties.

Standaard met 50% korting op de originele verkoopprijs. Exclusief, afkomstig uit faillissementen en grote partijen. En tegenwoordig ondenkbaar: direct uit voorraad leverbaar!

Eén van twintig
Initiatiefnemer Van Hunnik Meubelen is al 95 jaar een bekende naam in de meubelbranche. De enorme kortingen die worden verleend zijn het resultaat van een zorgvuldig opgebouwd netwerk van inkoopkanalen in binnen- en buitenland. Daarbij weten curatoren Van Hunnik Meubelen te vinden voor het organiseren van de verkoop van de betere boedels. Hilversum is één van de twintig vestigingen van de meubelgigant.

Groot aanbod
Bankstellen, (relax)fauteuils, eethoeken, loungebanken, dressoirs, salontafels, bedden, matrassen, vloerkleden spiegels en accessoires: het aanbod wisselt wekelijks en is afkomstig van steeds andere faillissementen en nieuwe partijen. Mango, teak, eiken, nostalgisch of strak. Zodra de ruimte het toelaat komt er nieuwe handel binnen. En dat is elke week opnieuw het geval! Omdat het aanbod snel wisselt is regelmatig binnenlopen een goed idee.

Openingsactie
Profiteer tijdelijk van de leuke openingsactie: zoek accessoires uit ter waarde van 10% van het netto meubelaankoopbedrag. Ontdek het mooie veelzijdige aanbod, direct mee te nemen en altijd in de uitverkoop!

Superstore Van Hunnik Meubelen
Korte Noorderweg 45
1221 NA Hilversum
06-44356000


 Foto: Van Hunnik Meubelen

Uit de krant