De tandartsen van Amstel Dental voor het pand in Bussum.
De tandartsen van Amstel Dental voor het pand in Bussum.
Zorgnieuws

Tandartsen nemen intrek in oude cacaofabriek Bensdorp

Commerciële bijdrage

BUSSUM - In de voormalige cacaofabriek van Bensdorp in Bussum huist sinds kort een tandartspraktijk. Amstel Dental opende begin november haar deuren voor iedereen in ’t Gooi.

De praktijk is een initiatief van de jonge ondernemers Maarten Overgaauw en Maarten Muijen, die zelf uit de regio komen. Hier zijn straks specialisten op elk vakgebied onder één dak te vinden. De openingstijden zijn ruim: ook ‘s avonds en in het weekend kunnen patiënten voortaan snel bij een tandarts terecht.

Voor iedereen

Tandarts Maarten Muijen zegt over deze stap: “Amstel Dental is in 2015 in Amsterdam vanaf nul gestart en inmiddels uitgegroeid naar een 11-kamerpraktijk waar we met al onze collega’s met veel plezier al duizenden patiënten hebben kunnen helpen. Met het openen van deze tweede locatie kunnen we nu ook iedereen in ’t Gooi van dienst zijn. Doordat we alle tandheelkundige differentiaties onder één dak aanbieden, hoeven we nooit patiënten ergens anders heen te sturen voor bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of kaakchirurgische ingreep. Iedereen kan altijd terecht en alle monden zijn welkom!”

Hoogstaand

Collega en tandarts Maarten Overgaauw vult aan: “We zijn er trots op dat bijna al onze patiënten binnenkomen via mond-tot-mondreclame. Extra bijzonder voor ons is de warme band die we hebben met ’t Gooi omdat zowel Maarten als ik hier is opgegroeid en we ons nog heel goed de geur van cacao in de Bussumse straten kunnen herinneren. We zullen naar verwachting dan ook veel bekenden mogen begroeten in de praktijk. Met onze ruime openingstijden in het weekend en de avonduren is er voor iedereen een tijdstip dat hem of haar schikt. We werken in Bussum met de nieuwste technieken en apparatuur en kunnen daarmee ook betaalbare oplossingen bieden. Soms maakt een kleine aanpassing namelijk al een groot verschil.”

Snel terecht

Onder andere tandarts Merel Beks, winnares van het populaire tv-programma ‘The Bachelor’, is het team sinds de opening in Bussum komen versterken. Ze stond te springen om als tandarts in deze mooie praktijk - én buurt - te beginnen. “Ik zal mij vooral richten op mijn expertises esthetische behandelingen en kinderen”, vertelt Merel enthousiast. Daarnaast zijn alle specialismen er te vinden, uiteenlopend van mondhygiënisten tot tandartsen gespecialiseerd in de tandheelkundige slaapgeneeskunde. Wat er ook aan de hand is, je kunt altijd snel terecht.

De praktijk Amstel Dental Bussum ligt aan het Bensdorpplein 10 in Bussum. Telefoon 035-2065526.

Uit de krant