Parkeerplaats gemeentehuis staat grote metamorfose te wachten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Bob Awick

Parkeerplaats gemeentehuis staat grote metamorfose te wachten

  Buurt / wijk

BUSSUM - De parkeerplaats voor het gemeentehuis staat een grote metamorfose te wachten. Er moet volgend jaar aan de plannen gewerkt gaan worden. 

Het afgelopen jaar werd het gemeentehuis van Gooise Meren geheel verbouwd, de parkeerplaats staat nu dus ook een opknapbeurt te wachten. Het stuk grond zal dienst blijven doen als parkeer- en evenemententerrein, maar er gaat wel heel wat veranderen. 

Het parkeerterrein moet vooral een stuk groener gaan worden. "We denken er aan het stuk aan de voorkant van het gemeentehuis te gaan verbinden met de zijkant en de achterkant, zodat er echt wat moois ontstaat. Maar de echte plannen moeten we er nog voor maken", zo zegt wethouder Jan Franx. "Wanneer we aan de slag gaan en wanneer het werk wordt afgerond, kunnen we dan ook nog niet zeggen."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>