Bezoekers hopen al te graag dat Paviljoen Heidezicht langer open gaat

  Buurt / wijk

BUSSUM - Enkele buurtbewoners hebben er dan wel problemen mee, bezoekers van Paviljoen Heidezicht hopen maar al te gaat dat het restaurant van de speelplaats aan de Randweg tot later 's avonds open gaat. Er wordt veel gereageerd. 

Als Paviljoen Heidezicht straks eenmaal verkocht wordt en weer open gaat, mag het restaurant tot 22.00 uur 's avonds open. Daarmee kunnen bezoekers er enkele uren langer terecht dan voorheen. Buurtbewoners vrezen tot later 's avonds overlast.

Bezoekers hopen maar al te graag vooral zomers een paar uur langer aan de Randweg te kunnen vertoeven. "De speeltuin tot 19.00 uur open en het restaurant gewoon lekker tot 22.00 uur. Iedereen klaagt dat er niets te doen is hier. Nu mag de speeltuin weer open en kun je er weer lekker eten en genieten van de hei. Wat wil je nou nog meer?", reageert één van de bezoekers. "Laat Bussum nou gewoon leuke horeca hebben", zegt een ander. 

Wachten tot er meer bekend wordt
Wanneer Paviljoen Heidezicht nu weer open gaat moet nog bekend worden. Het restaurant en de speelplaats worden nu te koop gezet. De gemeente verwacht voor de zomer alles afgerond te hebben. 


reageer als eerste
Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail
Meer berichten

BussumsNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail