Foto: Bob Awick

Kunnen openingstijden Paviljoen Heidezicht tóch worden beperkt?

  Buurt / wijk

BUSSUM - Kan er toch voor gezorgd worden dat Paviljoen Heidezicht straks slechts tot zeven uur 's avonds open mag? Wat de raadsleden van Gewoon Gooise Meren, de Gooise Ouderenpartij (GOP) en GroenLinks betreft worden er toch maatregelen genomen om overlast voor de buurt te beperken. De gemeenteraad bespreekt woensdag een voorstel. 

Toen Paviljoen Heidezicht de deuren opende werd door de gemeente bepaald dat de deuren van het restaurant en de speelplaats tot zeven uur 's avonds open mochten. De openingstijden werden beperkt om te voorkomen dat buurtbewoners tot 's avonds laat last zouden hebben van Paviljoen Heidezicht. Daar was vooraf al veel om te doen: veel buurtbewoners vreesden deze overlast. Nu hebben enkele buurtbewoners weer bezwaar. 

De beperkte openingstijden van Paviljoen Heidezicht moeten dus ook voor een nieuwe eigenaar van het restaurant annex speeltuin gaan gelden, zo meent Gewoon GooiseMeren. De gemeente heeft daar volgens de raadsleden eerder afspraken over gemaakt en toezeggingen gedaan. 

Andere horeca
Volgens Gewoon Gooise Meren moeten voor Paviljoen Heidezicht en vergelijkbare horeca, zoals Gasterij Stadzigt aan de rand van het Naardermeer, eenduidige regels gaan komen voor wat betreft de openingstijden. Daarmee moet rekening gehouden worden met de functie en de locatie van de horeca.


51 reacties
Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

BussumsNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221902&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>