Buurtbewoners Emmaschool mogen maand langer bezwaar maken

  Buurt / wijk

BUSSUM - Buurtbewoners van het schoolgebouw aan de Graaf Florislaan waar straks de Emmaschool moet komen hebben een maand langer om bezwaar te maken tegen het voorgenomen plan voor de komst van de school. Dat meldt de Raad van State. 

De gemeente heeft afgelopen maand een reeks maatregelen bedacht om de komst van de Emmaschool naar de Graaf Florislaan door te kunnen laten gaan. Daarmee kwam de gemeente buurtbewoners tegemoet. De buurt heeft al langer bezwaar tegen de komst van de school, men vreest overlast. Met de genomen maatregelen, zoals regels voor het buitenspelen, hoopt de gemeente de overlast tegen gaan. 

De Raad van State moet nu een oordeel vellen over het plan. Pas daarna kan de volgende stap worden genomen voor de komst van de school naar de Graaf Florislaan. Buurtbewoners hadden tot halverwege deze maand om hun eventuele bezwaren over het aangepaste plan door te geven, nu mag dat tot halverwege volgende maand. Wanneer de Raad van State een oordeel velt over het Emmaschool-plan moet nog worden bepaald. 


2 reacties
Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

BussumsNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het BussumsNieuws per e-mail
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221902&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>