TEDx Gooise Meren met Rita Verdonk en Charles Groenhuijsen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Esther, Frits en Miriam tellen af naar vrijdag 12 oktober.
Esther, Frits en Miriam tellen af naar vrijdag 12 oktober. (Foto: Bob Awick)

TEDx Gooise Meren met Rita Verdonk en Charles Groenhuijsen

  Buurt / wijk

BUSSUM - De organisatie van het sprekersevenement TEDx Gooise Meren is helemaal klaar voor de tweede editie. Het festijn wordt gehouden op 12 oktober in Spant! en kent ook dit jaar weer verrassende sprekers.

TED staat voor Technology, Entertainment and Design en is een Amerikaans fenomeen op het gebied van lezingen met interessante onderwerpen. Ook lokaal worden bijeenkomsten georganiseerd waar mensen hun passie of levensovertuiging willen delen met een groot publiek.

Spant
Opnieuw zijn het Bussumers Frits Bussemaker en Esther de Rijk die hiervoor het initiatief hebben genomen. Dit jaar is ook oud-wethouder Miriam van Meerten aan het team toegevoegd, die zeker gezien haar netwerk een mooie inhoudelijk bijdrage kon leveren. De avond wordt door tv-presentator Frits Sissing aan elkaar gepraat.

Buren
Thema dit jaar is 'Neigbours' ofwel buren. Dat betekent dat alle zes de sprekers uit Gooise Meren of de regio komen. Het is de bedoeling om verbindingen te leggen tussen mensen en ideeën. De presentaties gaan over lokale geschiedenis, natuur, inclusie, sport en optimisme.

Sprekers
Onder de sprekers zijn onder andere de bekende journalist Charles Groenhuijsen en politicus Rita Verdonk. De sprekers hebben allemaal een korte 'talk' van ongeveer een kwartier. Hierdoor belooft het een afwisselende avond te worden met inhoudelijke, maar toegankelijke en vooral gepassioneerde verhalen.

Kaartjes
Wie TEDxGooiseMeren zelf wil beleven kan al kaartjes kopen bij Spant!. De avond start om 17.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna is er nog een borrel. Kaartjes, inclusief een walking dinner, kosten 27,50 euro.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>