De Rabobank aan de Eslaan.
De Rabobank aan de Eslaan. Foto: Bob Awick

Rabobank blijft gewoon in Bussum

Bedrijven

BUSSUM Hoewel het pand van de Rabobank is verkocht, blijft de bank gewoon aan de Eslaan in Bussum.

"Bij veel klanten en omwonenden heerste de gedachte dat Rabobank uit Bussum en Laren zou verdwijnen. Het tegendeel is waar. Beide kantoren zijn recent verkocht en gaan over in handen van een andere eigenaar. In de vestigingen van Bussum en Laren zitten we 'te ruim in ons jasje' en dat is de reden voor verkoop en verbouwing."

Minder ruimte
"We blijven in Bussum als huurder op de huidige locatie aan de Eslaan 1. Met wat minder m2 bieden we daar wel onze diensten aan. De kantoren worden volledig aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Steeds meer klanten maken
voor hun dagelijkse bankzaken gebruik van de telefoon, e-mail en internet. De tijd waarin de meeste klanten hun bankzaken aan de balie regelen, is verleden tijd. Daardoor neemt het bezoek aan onze vestigingen sterk af", aldus Annemarie Basjes, Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Verhuren
De nieuwe eigenaar van het pand aan de Eslaan gaat het kantoordeel dat niet in gebruik wordt genomen door de Rabobank verhuren aan kantoorgebruikers en maatschappelijke dienstverleners. Met de komst van deze partijen in het pand kijken we uit naar een mooie samenwerking.

Per 1 augustus zit de Rabobank weer in het vernieuwde kantoor in Bussum.

Uit de krant