'Welke winkels missen we nog in Bussum?'
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De dorpsmanager wil weten welke ideeën er leven.
De dorpsmanager wil weten welke ideeën er leven. (Foto: Bob Awick)

'Welke winkels missen we nog in Bussum?'

  Bedrijven

BUSSUM - Winkelleegstand, wat kun je eraan doen? Dorpsmanager Ellen van Vossen heeft bedacht de doelgroep, het winkelend publiek, zaterdag te betrekken bij het antwoord op die vraag. Hiervoor heeft zij een speciale stickeractie in het leven geroepen.

Van Vossen heeft veertien panden geselecteerd die nodig een bestemming moeten krijgen. Het gaat onder andere om de voormalige Blokker tuinwinkel in de Havenstraat en twee winkeltjes in de Kapelstraat en de Nassaustraat. "De actie begint op zaterdag 25 november en loopt van 10.00 tot 17.30 uur. Wethouder Economische Zaken Miriam van Meerten plakt dan de eerste sticker op een leegstaand winkelpand. Daarna mag iedereen een sticker beschrijven en een goed idee indienen voor het pand."

Denk mee
Van Vossen legt uit wat hiervan het doel is. "Ik wil centrumbezoekers, ondernemers en bewoners actief mee laten denken over de versterking van ons winkelgebied.
Welke winkels missen zij? Wat voor type zaak zou een verrijking zijn voor het winkelgebied? Welk type ondernemer kan een aanvulling zijn op de andere zaken in de straat? Zijn er winkel- of horecaconcepten die mensen in andere steden of landen hebben gezien die ook een aanwinst kunnen zijn voor Bussum?"

De dorpsmanager laat zich graag verrassen door wat er leeft bij het winkelend publiek en de ondernemers. "Ik verwacht veel leuke en ook bruikbare ideeën."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>