Wereldwinkel ontkracht gerucht: gewoon open

Wereldwinkel ontkracht gerucht: gewoon open

  Bedrijven

BUSSUM - De Wereldwinkel van Bussum heeft geen problemen en houdt de deuren gewoon geopend. Dat laat de zaak weten na een reeks geruchten over het voortbestaan van de zaak. 

Er wordt de laatste weken veel gesproken over het voortbestaan van de Wereldwinkel vanwege financiële problemen rond de Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen (SLWC), die nu uitstel van betaling heeft aangevraagd. Deze problemen hebben gevolgen voor veel Wereldwinkels. 

De gevolgen voor de Wereldwinkel van Bussum vallen wel mee. "Ook Wereldwinkel Bussum heeft geld tegoed van de SLWC, maar niet in die grootte dat het ons in financiële problemen brengt. Sterker nog, met Wereldwinkel Bussum zelf is niets aan de hand, het gaat goed met onze winkel en zijn niet afhankelijk van de SLWC noch van de Landelijke Vereniging Wereldwinkels wat ons voortbestaan betreft", zo laat de Wereldwinkel weten. 

Momenteel worden er vanwege de problemen rond de 'cadeaubonnencentrale' van de Wereldwinkel worden er nu geen cadeaubonnen verkocht door de Bussumse winkel. Cadeaubonnen inleveren kan vooralsnog wel gewoon. 

Meer berichten