Afbeelding
Foto: Bob Awick

Grootse plannen om Paviljoen Heidezicht toekomstbestendig te maken

Bedrijven

BUSSUM - Paviljoen Heidezicht moet een 'evergreen' gaan worden; een restaurant met een speelplaats dat vele jaren gaat overleven. Dat stellen de kersverse kopers van het complex. Ze hebben veel vertrouwen dat ze er een succes van kunnen maken. 

Het kwartet kopers runt al enkele jaren met succes het 's-Gravelandse café-restaurant Brambergen. Daar hebben ze al goed bewezen dat een restaurant met speelplaats aan de rand van de natuur werkt. Geheel naar dat voorbeeld moet Paviljoen Heidezicht weer tot volle wasdom komen. De kopers willen Heidezicht 'nog beter maken dan dat het al was' en hebben heel wat voor ogen. "Het moet straks aangenaam, goed en lekker worden. En voor elke portemonnee. Kortom: een plek waar je even tot rust kunt komen en waar de jongere bezoekers lekker kunnen ravotten", zo vertellen ze.

Er moet eerst nog heel veel gebeuren
Voordat het vernieuwde Paviljoen Heidezicht weer open gaat moet er wel wat gebeuren. "Het gebouw zal van top tot teen verbouwd moeten worden. Dat gaat zeker nog heel veel werk worden voordat we er echt wat van kunnen maken. Want hoe mooi het er van de buitenkant ook uitziet, de binnenkant moet flink aangepakt worden."

Na de verbouw moet Paviljoen Heidezicht weer vele jaren meekunnen, zo denken de kopers. "We hopen echt een zaak neer te zetten voor de toekomst, waar heel veel mensen nog heel veel jaren lekker kunnen vertoeven."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant