Yusuf el Filali nieuwe uitbater Subway Havenstraat
Het vaste team, samen met Yussuf.
Het vaste team, samen met Yussuf. (Foto: Yvette de Vries)

Yusuf el Filali nieuwe uitbater Subway Havenstraat

  Bedrijven

BUSSUM - "Klanten zullen mij veel in het restaurant zien", steekt de nieuwe franchisenemer Yusef el Filali van Subway aan de Havenstraat direct van wal. Goedlachs, vol energie en positief ingesteld: dat zijn zo'n beetje de ingrediënten waarmee hij zijn klanten en zijn team tegemoet treedt.

Aangestoken door het concept van Subway stapte deze ondernemer op 1 mei in dit nieuwe avontuur. "Het kwam op mijn pad en we gaan er met het team iets moois van maken. Als onze klanten tevreden zijn, we het met het team goed hebben gedaan en een goed resultaat behalen, dan ben ik blij." Volgens Yusef is Subway een sterk concept. "De producten die we gebruiken en de broodjes zijn van goede kwaliteit en doen veel voor een goed klantcontact."

Goed klantcontact

Goed contact met klanten is voor Yusef belangrijk. "Ik ben pas een paar weken in Bussum, maar ik voel me hier zo welkom. Datzelfde gevoel moeten onze klanten ervaren." Voor elf uur liggen de broodjes in de oven en al snel druppelen de eerste klanten binnen. Favoriet is het broodje Italian B.M.T., wat staat voor ruim belegd met ham, peper en salami, en de Steakhouse Melt. Zelf eet Yusuf het liefst een broodje tonijn of chicken fajita. "Je kunt het zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt", lacht hij. En voor wie geen vlees of vis wil is er de veggie burger en er zijn ook broodjes met minder koolhydraten. Yusef heeft er duidelijk zin in.

Meer berichten