Gemeente hoopt dat Heidezicht snel weer open gaat
Foto: Bob Awick.

Gemeente hoopt dat Heidezicht snel weer open gaat

  Bedrijven

BUSSUM - Als de gemeente het zou mogen zeggen gaat Paviljoen Heidezicht zo snel als het kan weer open. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten. 

De speelplaats annex restaurant aan de Randweg is nu gesloten, de uitbater werd afgelopen week failliet verklaard. Er wordt nu gekeken hoe het verder moet. 

Eén van de leukste plekjes van Bussum
De gemeente hoopt, als baas van het pand en de grond, dat er snel wat gaat gebeuren. "We hebben het over één van de leukste plekjes van Bussum en wat ons betreft nog steeds een enorme aanwinst voor het dorp", aldus de woordvoerder. De gemeente noemt het faillissement van Paviljoen Heidezicht vooral heel zonde: "We hadden het natuurlijk graag anders gezien."

De gemeente heeft de hoop dat het lege restaurant snel weer gevuld wordt en dat de speelplaats weer open kan. "Maar hoe dat gaat gebeuren wordt echt nog afwachten. Als gemeente verpachten we het restaurant en de speelplaats, dus we hebben er wel wat over te zeggen. Maar we gaan eerst alle lopende zaken nu bespreken en kijken vorderingen we zelf nog open hebben staan. Het is echt te vroeg om nu wat te zeggen over de toekomst."

Meer berichten