Afbeelding

Restaurant Beau Rêve geopend aan de Brinklaan

Bedrijven

BUSSUM - Het is echt een familiebedrijf, petit restaurant Beau Rêve. Drie weken geleden openden de eigenaren, Robert von Gerhardt, Bo van Hulst en Fred van Hulst, hun naar eigen zeggen gemoedelijke restaurant aan de Brinklaan. Pal naast Bij Bootje, het cafetaria dat ze twee jaar geleden al waren gestart.

Ze komen uit Amsterdam, maar hebben hun draai in Bussum al helemaal gevonden. Ze hebben het er zelfs zo goed naar hun zin dat ze drie weken geleden hun tweede horecagelegenheid openden. De troef van Beau Rêve? Bo antwoordt direct: "Dat is de lekkere biefstuk, een goed sateetje en elke week een ander vegetarisch gerecht. En dat in een huiselijke sfeer."

Naast de drie eigenaren loopt er nog meer familie rond in de twee zaken. De ouders van Bo, maar ook een neef helpen mee. Horeca zit Bo in het bloed. "Ik heb mijn hele leven al in de horeca gewerkt en het leukste vind ik het werken met mensen en de hectiek die erbij komt." Ook Robert geniet volop van zijn gasten. Trots laten ze ook het interieur zien. Geen stoel of tafel is hetzelfde. "Dat draagt bij aan de huiselijke sfeer", legt Bo uit. Vorige week hebben ze ook een wensboom in de zaak geplaatst. "Wie daar meer van wil weten moet maar even binnenlopen", aldus Bo.

Uit de krant