Monique Ree
Monique Ree

'Vetcellen zijn gevoelig voor kou'

Bedrijven

BUSSUM - Monique Ree komt sinds een paar weken iedere donderdag langs met haar Cryo21 apparaat voor behandelingen in de salon van Ariane Inden Cosmetics aan de Havenstraat 15. Ze vertelt dat ze hele goede resultaten hiermee heeft geboekt.

"Het apparaat is nieuw in Nederland, er zijn er maar een stuk of zes van," vertelt ze. Ze gebruikt het apparaat voor verschillende toepassingen: "Je kan hiermee wel vier tot vijf centimeter vet wegkrijgen. Ideaal voor cellulitus op buik of benen, voor onderkinnen en voor het verstevigen van verslapte huid. Het is een blijvend resultaat omdat het apparaat een laag vetcellen afbreekt en deze laag wordt natuurlijk afgevoerd door het lichaam. Het is vooral een aanrader voor vrouwen die net wat meer rolletjes hebben of hun lichaam willen shapen."

Ree legt uit dat de Cryotherapie-behandeling werkt met kou. "De kop van het apparaat wordt min 8 graden. Vetcellen zijn gevoelig voor kou. Bij een plotselinge daling van de huidtemperatuur zorgt de thermische schok ervoor dat de vetcellen zichzelf vernietigen. Het vet wordt via natuurlijk weg geëlimineerd."

Uit de krant