Afbeelding

Kapsones als enige vijf avonden open

Bedrijven

BUSSUM - René en Margôt van der Hulst zijn het gezicht van kapsalon Kapsones dames en heren zaak aan de Vlietlaan 72 in Bussum. Alweer een jaar is de kapsalon geopend en met succes.

"We begonnen hier eigenlijk met niets. We hadden nog geen klantenkring opgebouwd en er zitten meerdere salons in Bussum. Gelukkig loopt het erg goed en vooral het feit dat we de avonduren open zijn is een succes. We raden wel aan een afspraak te maken." Kapsones is de enige zaak die van maandag tot en met vrijdag geopend is van 11.00 tot 20.00 uur. Knippen, kleuren, föhnen en scheren: alles is mogelijk.

Veel heren met opgeschoren kapsels komen om de week langs. Daarbij is het mogelijk om je traditioneel te laten scheren: met warme doeken, inzepen en dan de scheerbeurt met een open mes. "Het is echt een cadeautje voor jezelf."

Tevens lopen de dames met mooie kleuringen met de nieuwste kleurtechnieken en netjes geföhnde kapsels glimlachend de deur uit. "Mijn moeder krijgt regelmatig een dikke knuffel en een zoen van tevreden klanten nadat ze klaar was met het kapsel van de dames", vertelt René.

Uit de krant