Afbeelding

Lowbudget festival: wat je met een beperkt budget kunt doen

Bedrijven

BUSSUM - Met een beperkt budget kun je een hoop doen. Soms zijn het heel voor de hand liggende oplossingen en soms moet je iets creatiever zijn. Het eerste Lowbudget Festival in Bussum, op 6 juni in de voormalige Studio Concordia is de plek waar al die tips en ervaringen gedeeld worden.

Een stoelmassage, een ruilhoek, een loopbaancoach, de modeshow 'Vintage to Impress', portretfotografie, mindfulness en een positiviteitscoach, wethouder Miriam van Meerten die een workshop geeft over de Gelukskoffer en een workshop van Jacqueline Zuidweg waarin zij zich richt op de groep Kinderen en zzp'ers: een klein aantal van de activiteiten die tussen 14.00 en 17.30 uur plaatsvinden.

Oproep
Het succes hangt voor de Cliëntenraad af van het aantal bezoekers en of de doelgroep echt bereikt is. Voor de dag zelf is de organisatie van het festival nog op zoek naar vrijwilligers. Wie mee wil helpen kan zich aanmelden via de website van de Cliëntenraad: www.clientenraad-bussum-muiden-naarden.nl.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 gisteren
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief