Nieuw in Gooise Meren.
Nieuw in Gooise Meren. Foto: Happy Zorg

Nieuwe thuiszorgorganisatie in gemeente Gooise Meren

Bedrijven

GOOISE MEREN - Vanaf jongs af aan ben ik al werkzaam in de zorg. Het verzorgen van en zorgen voor kwetsbare mensen is mij op het lijf geschreven!

Mijn naam is Warda el Jari en de afgelopen jaren heb ik de zorg op meerdere manieren leren kennen. Na werkzaam geweest te zijn in de revalidatiezorg, thuiszorg én later ook als directeur van een zorginstelling miste ik iets in het werk. Wat dat was? Persoonlijk contact met cliënten! Als afgestudeerd wijkverpleegkundige vond ik het altijd belangrijk om in gesprek te zijn met cliënten, en bij het idee om zelf een thuiszorgorganisatie te starten ging mijn hart sneller kloppen.

Persoonlijker

Tijdens de zoektocht naar hoe ik dit vorm ging geven, kwam ik in contact met HappyZorg. HappyZorg is een landelijke organisatie die met kleine, lokale wijkteams persoonlijke en kwalitatief goede zorg levert door heel Nederland. Wij vinden dat thuiszorg beter, persoonlijker en warmer kan. Binnen de regio is er veel vraag naar thuiszorg en het HappyZorg wijkteam Gooise Meren kan bijdragen aan de verbetering van de samenwerking tussen verschillende lokale zorgorganisaties. 

Vertrouwd

Wat kan HappyZorg wijkteam Gooise Meren voor u betekenen? Wij bieden zorg bij u thuis. Hieronder valt onder andere persoonlijke zorg, verpleging, begeleiding aan huis en dementiezorg. Dit kan betekenen het helpen met aankleden en specialistische verpleging na bijvoorbeeld een operatie of wanneer u zorgbehoevend bent wegens een chronische ziekte. Met een klein, gespecialiseerd en deskundig team van verzorgenden en verpleegkundigen uit uw regio zorgen wij ervoor dat u de beste zorg krijgt. En omdat wij met een klein team werken, ziet u altijd het vertrouwde gezicht van de voor u bekende zorgverleners. 

Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor thuiszorg? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij samen de situatie in kaart brengen en bekijken welke zorg of ondersteuning nodig is. Thuiszorg met een glimlach! HappyZorg, Spiegelstraat 3, 1405 HT Bussum. Telefoon 06-81740655, e-mail wijkteam.bussum@happyzorg.nl.

Uit de krant