De kunstenaars van de Vliegdenweg zijn er al klaar voor.
De kunstenaars van de Vliegdenweg zijn er al klaar voor. Foto: PR

Kerstmarkt op Spiegelstraat en Vliegdenweg

Bedrijven

BUSSUM - Niet alleen in de Spiegelstraat vindt zondag 11 december een kerstmarkt plaats (tussen 11.00 en 17.00 uur met vijftig kramen en onder meer een zingende kerstboom), maar ook de kunstenaars van de Vliegdenweg zijn al helemaal in kerstsfeer. Bezoekers kunnen op deze locatie tussen 12.00 en 17.00 uur terecht.

“De mensen kunnen zich bij ons komen verwarmen met (gratis) warme glühwein en chocolademelk. De vuurkorven branden en er is een springkasteel voor de kids en nog veel meer gezelligs”, vertelt Marjan Derksen. “We hebben een lichtjespad tussen beide straten.”

De Vliegdenweg in Bussum is een waar kunstenaarsparadijs, waar veel kunstenaars hun ateliers met veel vrolijkheid openstellen en waar ook jonge ondernemers hun weg vinden. Er is voor elk wat wils: van mooie jong gebruikte auto’s, schitterende schilderijen en meubelmakers tot aan de boekpresentatie ‘Ligt het aan je stem’, schitterend gebruiksvriendelijk keramiek met unieke wijnkoelers, haarfijn geschilderde schilderijen en mooi gedekte tafels met serviesgoed toe. Teveel om op te noemen. Kom gezellig langs en laat u inspireren in onze warme ateliers en werkplaatsen waar we u graag vertroetelen.”

Uit de krant