Afbeelding
Foto: PR

Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn.

Bedrijven

BUSSUM - Bent u uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Is de kleur verschoten of zijn de vullingen ingezakt? Zijn de slijtageplekken op de armleuningen echt niet meer te verdoezelen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom men overgaat tot het nemen van actie. Al uw meubelstukken zijn welkom in de werkplaats van Miedema en Zn. “We zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zowel klassiek als modern stoffeerwerk”, laat het bedrijf weten.

“Oude of antieke meubels hebben over het algemeen een stoffering die wij ‘klassiek’ noemen. Onze meubelstoffeerders maken bij de opbouw van een klassiek gestoffeerd meubel gebruik van traditionele materialen. Dit zijn jute, koperen veren, crin, paardenhaar, blauwe watten, enzovoorts. Een klassieke stoffering is een intern kunstwerkje. Het verende systeem, de belijning en gladde vorm worden geheel met de hand gemaakt. Voor de buitenste stoffering heeft u ruime keus uit authentieke klassieke, maar ook moderne stoffen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke meubelstuk.”

(Tekst loopt verder onder de foto)


Foto: PR

Meubels waarbij moderne materialen zijn gebruikt voor de opbouw van de stoffering, noemen het bedrijf ‘modern’ gestoffeerd. Er is sprake van elastische singels, nosagveren, polyether en koudschuim. “Door onze ruime ervaring - ook op dit gebied - zijn wij specialist van designmeubels als Leolux, Artifort, Gelderland, Jori, Rolf Benz, De Sede en Gispen. Deze meubels worden door ons gestoffeerd op de manier zoals de fabrikant en de ontwerper het bedoeld hebben. De materialen die wij gebruiken sluiten aan op de mogelijkheden en eisen van de ontwerpen en op uw wensen voor zitcomfort. Wij kunnen de meubelen zo origineel mogelijk stofferen doordat we met dezelfde stoffen- en lederleveranciers werken als de merken zelf. Alcantara, De Ploeg, Kvadrat, Romo, Ohmann en Bruno Monte Leder, Jab, en bijvoorbeeld Designer Guild. We leveren het allemaal.”

Voor een uitgebreid advies en het maken van een passende offerte komen we graag op afspraak bij u thuis. Om een afspraak in te plannen kunt u onze winkel bij u in de buurt bellen. Miedema en Zn. Bussum, telefoon 035-6912905. 

Uit de krant