Big Bread Naarden met trotse eigenaar Calvin Schut en zijn team.
Big Bread Naarden met trotse eigenaar Calvin Schut en zijn team. Foto: PR

Big Bread Cafetaria valt in de prijzen

Bedrijven

NAARDEN - De Top 3 van de landelijke wedstrijd Big Bread Kitchen 2021 is bekend en Calvin Schut, die eigenaar is van Big Bread Naarden aan de Mackaylaan, is de winnaar. Dat werd tijdens een feestelijke dag voor aangesloten ondernemers en partners bekendgemaakt. Schut heeft daarbij een bijzondere prestatie geleverd.

Dat Schut in Naarden tot beste formule-ondernemer van 2021 werd uitgeroepen is bijzonder. De jonge ondernemer (26) opende zijn zaak namelijk op 15 mei 2021, op een locatie waar al een cafetaria zat. Op het moment van de beoordelingen was dat nog geen zeven maanden geleden. “Hoe snel jij de Big Bread Kitchen-filosofie hebt opgepakt en de zaak in Naarden naar een hoger level hebt getild met de daarbij behorende resultaten is bewonderenswaardig”, aldus formule-eigenaar Sheng Chen. “Een prestatie van formaat, en ook in no time een geoliede bezorgservice online opgezet, hier word ik echt blij van”, aldus formulemanager Antoon Augustinus.

Score en metingen

Big Bread Kitchen heeft uit 25 leden drie ondernemers gekozen die in 2021 het beste hebben gepresteerd. Daarin is onder meer gelet op de zes p’s (prijs, product, presentatie, promotie, personeel en plaats). Die moeten in orde zijn voor een kwaliteit, goede ontvangst en een fijne beleving, waardoor gasten terugkomen. Ook de score van meerdere mysteryguests, die alle aangesloten bedrijven onlangs hebben bezocht, telde mee voor de uitslag.

De awards werden uitgereikt op de jaarvergadering met alle franchisenemers van Big Bread Kitchen, die plaatsvond tijdens een boottocht vanuit Ridderkerk. De top 3 werd met lovende woorden in het zonnetje gezet door formule-eigenaar Sheng Chen.

Meer informatie en zelf ervaren in Naarden: www.bigbreadnaarden.nl.

Uit de krant