Marloes Zuidgeest.
Marloes Zuidgeest. Foto: PR
verkiezingen

46 kilo bami voor stembureaus in Gooise Meren

Bedrijven

GOOISE MEREN - De afdeling Catering van Tomingroep, het sociaal ontwikkelbedrijf voor de regio ‘t Gooi en de Vechtstreek, heeft er een mooie klus aan: de catering voor de stembureaus in Gooise Meren. 

Morgen wordt bij de 32 stembureaus in deze gemeente ’s ochtends 165 lunchpakketten gebracht en ‘s avonds in totaal 46 kilo bami, keurig in porties, naar keuze vegetarisch of niet-vegetarisch en uiteraard warm afgeleverd. Bovendien werden de zeven stembureaus die maandag en dinsdag al open waren, voorzien van andijviestamppot en pasta bolognese.

Marloes Zuidgeest, leidinggevende van Catering, is blij met de opdracht: “Het is voor de medewerkers een mooie uitdaging en een leerzame ervaring. Iedereen werkt er heel enthousiast aan mee. Collega’s van de afdeling Verpakken assisteren bij het maken van de pakketten en een aantal mensen van de staf helpt bij het rondbrengen.” 

Ook de gemeente Hilversum gaf een leuke opdracht: voor de stembureaus in deze gemeente verzorgt de afdeling Catering van Tomingroep bijna zevenhonderd koeken en een heleboel paaseitjes.

Afbeelding

Uit de krant