Vader Kaled en zoon Wesam in hun jarige winkel.
Vader Kaled en zoon Wesam in hun jarige winkel. Foto: PR

Kaled Juweliers bestaat 18 jaar en geeft per aankoop 18% korting weg aan klanten

Bedrijven

BUSSUM - Kaled Juweliers aan de Nassaustraat bestaat achttien jaar en dat is reden voor een feestje. Klanten krijgen tot 5 juni maar liefst 18 procent korting op hun aankoop.

Kaled runt de winkel samen met zijn zoon Wesam. Zij beschikken over een mooie collectie dames- en herenhorloges van onder meer de merken Swiss Military, Bulova, Citizin en M&M Germany. Ook aanstaande bruidsparen kunnen hier prachtige ringen vinden, waarmee zij hun huwelijk kunnen bezegelen. Er is ruime keuze in witgoud, geelgoud en rośegoud, of een combinatie daarvan! Ook het assortiment zilveren sieraden is groot en varieert van armbanden, colliers en ringen tot oorbellen, hangers en broches. 

Kaled Juweliers verleent via hun atelier alle soorten service aan sieraden en horloges. “Een horlogemaker en een goudsmid staan garant voor een goede vakkundige oplossing van uw probleem”, aldus ondernemer Kaled. Ook kan Kaled Juweliers zilveren sieraden voorzien van een Rhodium laagje. Hierdoor zijn de sieraden niet gevoelig meer voor invloeden van buitenaf en wordt het zilver niet zwart. En wie een persoonlijke tekst in een sieraad wil laten graveren, kan ook terecht bij de juwelier in de Nassaustraat 18 in Bussum. Kom langs en vraag ook vrijblijvend advies over het onderhoud van uw sieraden. 

Uit de krant