Afscheidscentrum Van Vuure  in Bussum.
Afscheidscentrum Van Vuure in Bussum. Foto: Van Vuure

Van Vuure bestaat 125 jaar en trakteert!

Bedrijven

BUSSUM - In 1896 vestigde oprichter Dirk Van Vuure zich in Hilversum. Inmiddels staat een vierde generatie ‘Van Vuure’s’ aan het roer van deze toonaangevende uitvaartonderneming in het Gooi en omstreken. 

Dit jaar is het dus 125 jaar geleden dat de basis is gelegd van Uitvaartverzorging Van Vuure. Plannen genoeg om dit feestelijk te vieren, maar helaas laten de huidige omstandigheden dat voorlopig niet toe. Om dit bijzondere jubileum te vieren is Van Vuure een weggeefactie gestart. Martine van Vuure (4de generatie): “Door ons dagelijks werk weten we hoe belangrijk het is om te vieren en dankbaar te zijn. Daarom willen we vooral geven, mensen blij maken en eens iets anders dan anders doen. De actie is gestart op Facebook, maar ook zonder Facebook bestaat de mogelijkheid om mee te doen.”

Weggeefactie

Melissa Blauwendraat vult aan: “Het werkt als volgt: van mei tot en met september zullen we een weggeefactie doen in een plaats waar Van Vuure gevestigd is. In oktober is zelfs iedere plaats in het Gooi mogelijk. En waar we op trakteren dat laten we aan de mensen over. Dus wil je graag poffertjes trakteren in de tuin van het verzorgingshuis van opa, is de plaatselijke sportvereniging aan nieuw materiaal toe of zit de buurtmoestuin te springen om nieuwe plantjes? Elke suggestie is welkom.” Iedere 25ste van de maand ervoor wordt bekend gemaakt welke actie de jury gekozen heeft. De jury bestaat uit drie generaties; Dirk van Vuure sr., Martine van Vuure en Jasmijn van Vuure (dochter van Dirk van Vuure jr.).

Mocht u niet over Facebook beschikken en toch een suggestie willen doen? Mail dan naar Melissa Blauwendraat via m.blauwendraat@vanvuure.nl.

Uit de krant