Warna Man van Man Financial services geeft advies aan zakelijke en particuliere klanten.
Warna Man van Man Financial services geeft advies aan zakelijke en particuliere klanten. Foto: © Bob Awick

‘Financiën echt goed op orde hebben, is topsport’

Bedrijven

NAARDEN Eigenaar Warna Man legt uit dat Man Financial Services een full-service financieel advieskantoor is dat zowel zakelijke als particuliere klanten bedient.

“We kijken bijvoorbeeld bij de aanvraag van een hypotheek naar het hele financiële plaatje. Na een kennismakingsgesprek maken we een Quick Scan om advies op maat te kunnen geven. We gaan dan de financiële en persoonlijke wensen in kaart brengen om een overzichtelijk adviesrapport te maken. Je moet goed voorbereid aan de start verschijnen als je een woning wilt kopen. Onze klanten hebben daarom nooit problemen met de koop en ontbindende voorwaarden. Ook als je al een woning hebt, is het belangrijk om langs te komen voor een gesprek. Een groot deel van je inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten en juist nu kun je die verlagen. Met onze expertise maken we een Lifetime Financial Fit-plan, dat we jaarlijks bespreken voor de beste financiële oplossingen en zekerheid dat de financiële producten nog bij je passen.” 

Fanatiek sporter

Man is zelf een fanatiek sporter en gespecialiseerd in triatlons. Ook al lijkt dit heel iets anders, toch komen deze twee werelden samen in zijn adviespraktijk.
Hij heeft de gedrevenheid die een topsporter kenmerkt en gaat tot het uiterste om de beste prestatie neer te zetten en daar hebben klanten profijt van. “Ons administratiekantoor doet de boekhouding en belastingaangiftes voor zakelijke en particuliere klanten zodat ze verzekerd zijn van de beste oplossingen om geld te besparen en maximaal rendement te behalen.”

Adviesgesprek

“Als je een bedrijf wilt beginnen, kun je langskomen voor een uitgebreid adviesgesprek. Het is belangrijk om te weten hoe je dit het beste financieel vanaf de start kunt aanpakken. Zo voorkom je kosten en problemen op een later moment. Ook als je een bedrijf wilt overnemen of je eigen onderneming gaat verkopen, is het handig om contact op te nemen. Als financieel adviseur heb ik 24 jaar ervaring en door mijn kennis, ervaring en netwerk kan ik klanten altijd maatwerk aanbieden voor de best passende oplossing. Het is mijn passie om ondernemers en starters daarbij te begeleiden.” 

Goed voorbereid

De huidige onzekere tijden vormen een extra reden om contact op te nemen met Man Financial Services. “Wij geven een klant tools op financieel gebied zodat ze goed voorbereid zijn en het financieel lang kunnen volhouden. Pensioen is een goed voorbeeld. Veel mensen weten niet wat de gevolgen zijn van de nieuwe pensioenregels. Regel het zo vroeg mogelijk en kom langs om alle mogelijkheden te bespreken. Door onze expertise kunnen we onze klanten altijd goed helpen op financieel gebied. We weten uit ervaring dat het rust geeft als je alles goed geregeld hebt en financieel in topconditie verkeert.” 

Bel Man Financial Services voor een vrijblijvend gesprek via 085-486 07 00 of kijk op www.manfs.nl.

Uit de krant