Angela Romijn in haar nagelstudio BeYOUtiful.
Angela Romijn in haar nagelstudio BeYOUtiful. Foto: © Bob Awick
De ondernemer vertelt

Je nagels verwennen bij nagelstudio BeYOUtiful

Bedrijven

Angela Romijn heeft een passie voor nagels. Sinds vier jaar is zij de trotse eigenaar van BeYOUtiful, Nagel Studio het Gooi.

"Ik ben al 25 jaar gecertificeerd nagelspecialiste. Ik sta voor professionaliteit, kwaliteit, service en flexibiliteit. Op mijn website kun je online een afspraak maken. Ook voor 's avonds of op zaterdag." 

Bij BeYOUtiful kun je terecht voor acryl, gel en Gel Polish nagels, bijtnagels, spamanicure en pedicure. "Acrylnagels zijn al jaren populair omdat ze er mooi uitzien en lang meegaan. Ik focus me ook op natuurlijke nagels. Daarvoor gebruik ik Gel Polish van Tilly’s. Gel Polish is een mooi product voor natuurlijke nagels en ik heb het in honderd verschillende kleuren. Het voelt heel natuurlijk aan en is meteen opgedroogd. Deze Gel Polish blijft ongeveer twee weken glanzend zitten en kan verwijderd worden zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. Wel is het van belang om dit met de juiste verzorgingsproducten te doen. Gel Polish is ook ideaal voor teennagels. 

Een ander specialisme van mij is het behandelen van bijtnagels bij vrouwen en mannen. Met de juiste aandacht en verzorging kunnen de nagels zich weer herstellen tot mooie, sterke nagels. Daarnaast doe ik ook spamanicure en spapedicure met een heerlijk voetbad. 

Er is momenteel veel aanbod, maar een van de belangrijkste regels voor een succesvolle nagelstudio is om uitsluitend te werken op een hygiënische en verantwoorde manier. Ik werk met professionele producten die de basis zijn voor een goede handverzorging en mooie gelakte nagels. 

Het is als nagelspecialist ook belangrijk om altijd vernieuwend te werken. Ik ben op de hoogte van de laatste trends wat betreft materialen en kleuren, volg cursussen en trainingen en bezoek meerdere keren per jaar beurzen.

Iedereen wordt met persoonlijke aandacht behandeld en ik neem alle tijd voor een klant. Door deze benadering, mijn vakkennis en deskundigheid heb ik veel vaste cliënten."

BeYOUtiful, Nagel Studio het Gooi, Poststraat 13, Bussum, 06-52 44 15 66, info@nagelstudiohetgooi.nl. Meer informatie staat op www.nagelstudiohetgooi.nl.

Uit de krant