Michel Makker van OnlineHoortoestel.nl.
Michel Makker van OnlineHoortoestel.nl. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

'We bieden aan slechthorenden van over de hele wereld de beste service'

  Bedrijven

NAARDEN Slechthorenden in 't Gooi kunnen nu ook online een hoortoestel bestellen via OnlineHoortoestel.nl. 

"Als je bij ons een hoortoestel bestelt, is dat een stuk goedkoper dan bij een audicien in een winkel", vertelt directeur Michel Makker. "De prijzen van onze hoortoestellen zijn tot 40 procent lager. De naam OnlineHoortoestel.nl wil niet zeggen dat een hoortoestel naar je wordt opgestuurd. Als je bij ons een hoortoestel bestelt, helpt een gecertificeerde audicien bij de aanschaf en het op maat afstellen van het toestel.

Hoorcentrum in Naarden
"Na de bestelling komt de cliënt naar ons hoorcentrum in Naarden en doet de audicien een uitgebreid gehooronderzoek met de meest geavanceerde apparatuur in de meetcabine. Daarna stelt de audicien het hoortoestel volledig af op jouw gehoorverlies en geeft advies over het toestel. De afspraak en het onderzoek duren ongeveer twee uur en zitten bij de prijs inbegrepen. Als je bij ons een hoortoestel koopt, heb je dertig dagen de tijd om het toestel uit te proberen en als het niet bevalt, kun je je geld terugkrijgen of voor een ander hoortoestel gaan."

99 euro
"We geven ook twee jaar garantie op een toestel en voor 99 euro kun je dat verlengen naar vijf jaar. Wat je wel online kunt kopen, zijn de hulpmiddelen zoals schoonmaak- en onderhoudsartikelen en batterijen."Michel is al 42 jaar audicien en oprichter van Makker Hoortoestellen. 

Veranderingen
"Ik heb mijn winkels in 2013 verkocht en mijn drie zonen hebben drie jaar geleden drie winkels teruggekocht. Ook zijn ze medeoprichters van OnlineHoortoestel.nl." Michel vertelt dat er veranderingen zijn in de hoortoestellenwereld. "De hoortoestellen in de winkels die vergoed worden door zorgverzekeraars, zijn niet de allernieuwste modellen. We bieden wel de modernste hoortoestellen aan van topmerken met een up-to-date-techniek. Je gehoor is en blijft heel belangrijk, want als je slechthorend wordt, kan dat een grote impact hebben op je leven. Je kunt in een sociaal isolement raken en eenzaam worden. Ik weet door mijn jarenlange ervaring als audicien dat hoe eerder je een hoortoestel aanschaft, hoe minder snel het gehoor achteruit gaat."

Nepal
"Als je een hoortoestel bij ons koopt, doneren we een bedrag aan Stichting Child Welfare Nepal. We willen een goed gehoor voor iedereen toegankelijk maken, dus gaan twee audiciens volgend jaar naar Nepal om bij arme en slechthorende kinderen een hoortoestel aan te meten."

Uit de hele wereld
Onze klanten komen uit de hele wereld, onder andere uit Duitsland, Zuid-Afrika en Mexico, want we bieden dezelfde service als de audicien in de winkel met de beste hoortoestellen, maar dan wel 40 procent voordeliger. Bij ons betaal je waar je gebruik van maakt."

OnlineHoortoestel.nl. zit aan de Nikkelstraat 43 in Naarden, 035-303 91 00, info@onlinehoortoestel.nl.

Meer berichten