Foto: Bob Awick
Advertorial

CityWorkSpace is dé werkplek voor zzp'ers en ondernemers

  Bedrijven

NAARDEN - CityWorkSpace Naarden is een kantoorverzamelconcept met verschillende kantoorruimtes voor ondernemers en zzp'ers en heeft op 1 oktober zijn deuren geopend.

Het oude kantoorpand aan Gooimeer 1 is omgebouwd tot de ideale werkplek voor ondernemers en zzp'ers waar je kantoorruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en flexplekken kunt huren voor een vaste of tijdelijke periode. "

Goed bereikbaar
CityWorkSpace Naarden ligt op een centrale locatie direct aan de A1 en is goed te bereiken vanuit Amsterdam, Almere en Hilversum met de auto of openbaar vervoer", vertelt eigenaar Tjeerd van de Polder. Bij CityWorkSpace Naarden kun je werk- en flexplekken per uur huren en kantoorruimtes voor een onbepaalde tijd.

People Places
"We werken samen met People Places die een abonnement aanbiedt om een werkplek te huren voor een uur of een aantal dagen. Je kunt ook een vaste werkplek afspreken of een kantoorruimte huren voor jou en je collega's."

Drie verdiepingen
CityWorkSpace Naarden bestaat uit drie verdiepingen met op elke verdieping dertig verschillende ruimtes, een koffieplek en een kantine. "Een kantoorruimte kun je zelf inrichten of een ingericht kantoor met stabureaus, kasten, ergonomische bureaustoelen en geluidsschermen huren. De vergaderruimtes zijn geschikt voor zes, acht, twintig en dertig personen. "In de moderne en mooi ingerichte ruimtes zijn ook een beamer, beeldschermen en flip-over aanwezig."

Receptie
"Als je bij ons een werkplek huurt, heb je een all-inhuurprijs en dat houdt in dat de bemande receptie, parkeerplaatsen, gebruik van de vergaderruimte, kantoorruimte, telefoon- en internetaansluiting, koffie, thee en lunchfaciliteiten bij de prijs zijn inbegrepen. In 't Gooi zijn we het enige bedrijf dat alles wat je in de basis nodig hebt om te werken, aanbiedt voor een vast bedrag." Als je bij CityWorkPlace Naarden werkt, kun je ook gebruikmaken van horeca. "We werken samen met 4lunch uit Naarden. Bij 4lunch kun je bijvoorbeeld een ontbijt, broodjes, smoothies, salades of borrelplankjes bestellen."

Interactie
Tjeerd laat weten dat de interactie tussen de mensen die hier een ruimte huren ook heel belangrijk is. "Op de begane grond hebben we dan ook een grote lunchfaciliteit om in contact te komen met andere huurders. We noemen dat het 'Feels like Home'-gevoel zodat iedereen zich hier thuis voelt. Of je nu zzp'er of werkgever bent, een goede werksfeer is altijd belangrijk en CityWorkSpace Naarden is echt dé plek waar jij fijn kunt werken."

Gooimeer 1
CityWorkPlace Naarden zit aan Gooimeer 1 in Naarden. Als je vragen hebt of je wilt informatie dan kun je contact opnemen met 035-203 10 24 of een mail sturen naar naarden@cityworkspace.nl. Alle informatie is te vinden op CityWorkspace Naarden.

Meer berichten