Sander, Annefleur, Chris, Esther en Patrick bij de Mini-rouwauto.
Sander, Annefleur, Chris, Esther en Patrick bij de Mini-rouwauto. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

'Een uitvaart per boot of liever een Tesla rouwauto? Elk afscheid is uniek'

  Bedrijven

NAARDEN - Uitvaartonderneming Mea Vota begeleidt en verzorgt ook uitvaarten in het Gooi.

Chris, eigenaar van Mea Vota: "Eigenlijk deden we al uitvaarten in het Gooi. We hebben allemaal een auto, zeg ik altijd. De meeste uitvaarten krijgen wij via via en zo komen wij in heel Nederland. Maar tot nu toe met name in de regio Amsterdam door onze nevenvestiging in Diemen." C

hris en Annefleur wonen sinds drie jaar in Naarden en zijn onlangs verhuisd naar de Gansoordstraat in de Vesting met een kantoor aan huis. Ze werken samen met andere uitvaartverzorgers: Sander, Patrick en Esther. "Onze werkwijze kenmerkt zich onder andere door een persoonlijke aanpak en we nemen rustig de tijd om mee te denken met de wensen van de familie", vertelt Annefleur. 

Een aanspreekpunt
"De familie krijgt altijd één uitvaartverzorger met wie zij contact hebben. De uitvaartverzorger regelt alles van A tot Z en dan bedoelen we van de laatste verzorging tot begeleiding en nazorg soms ver na de uitvaart."

Mooie locaties
Patrick: "We zijn flexibel in wat de familie wil en bijna alles is mogelijk. Wat dacht je van een afscheidsbijeenkomst in Fier in Bussum? Of een andere locatie waar je zelf niet snel aan denkt? We kunnen ideeën aandragen en alles regelen, maar ook op de achtergrond aanwezig zijn zodat het vlekkeloos verloopt. Een uitvaart vanuit huis met vijftien mensen of in de Grote Kerk met vijfhonderd personen? Een uitvaart per boot of liever een Tesla rouwauto? Elke uitvaart is uniek en altijd maatwerk."

Kosten
"Transparantie is voor ons heel belangrijk", legt Chris uit. "Wij zijn altijd helder in onze werkwijze en kosten. Alles wordt een-op-een doorberekend aan de klant, ook de kortingen die wij als Mea Vota kunnen regelen. Onze verdiensten zijn gebaseerd op een uurtarief. Zo kunnen wij zuiver adviseren. Als uitvaartverzorger ben je het rustpunt achter de schermen voor de nabestaanden zodat zij hun aandacht kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare." 

De Mini
De Mini-rouwauto is ook onderdeel van Mea Vota. De crèmekleurige Mini is zeer geschikt voor kinderuitvaarten, een specialisatie van Chris, en mag door de familie zelf gereden worden. Dat is uniek. Steeds vaker wordt de Mini-rouwauto ook ingehuurd voor de uitvaart van een volwassene.

Wensen
"Veel mensen denken dat je een uitvaart moet laten verzorgen door de organisatie waar je verzekerd bent, maar dat is niet het geval", aldus Sander: "We merken dat steeds meer mensen het fijn vinden om te weten waarvoor ze verzekerd zijn of om hun uitvaartwensen vast te leggen. Wij kunnen vrijblijvend langskomen en alles op papier zetten. Van tevoren alles regelen geeft jezelf en nabestaanden rust."

Contact
Mea Vota Uitvaartverzorging, begeleiding & advies, 035-2014795, Voor meer informatie kijk op www.mea-vota-uitvaart.nl, www.minirouwauto.nl of mail naar mail@mea-vota-uitvaart.nl.


Meer berichten