Het team is er helemaal klaar voor.
Het team is er helemaal klaar voor. (Foto: Bob Awick)

Nieuwe viszaak Gaby's Fish geopend

  Bedrijven

NAARDEN - Gaby Loef is pas 25, maar de van origine Spakenburgse kent als geen ander de wereld van vis. Dat ze nu haar eigen viswinkel Gaby's Fish heeft geopend, is voor haar dan ook een hele mooie stap en een echte aanwinst voor de buurt Tuindorp / Keverdijk.

Een schone en frisse winkel mét het gevoel van gezelligheid. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe winkel aan de Kolonel Verveerstraat 73.

Vierde generatie
Als vierde generatie in de vis weet Gaby niet beter dan dat haar leven om vis draait. "Ik heb altijd met mijn moeder een viszaak op de markt gehad. Ik heb een passie voor mijn vak en dat neem ik mee naar de winkel. Ook de gezelligheid van de markt komt terug in de winkel. Ik maak graag een praatje om mijn klanten te leren kennen. En ik zeg ook altijd: een glimlach is gratis, dus die krijg je er altijd bij."

Alleen beste is genoeg
De kwaliteit van de vis staat uiteraard boven aan haar lijstje. Alleen het beste is goed genoeg. "Ik vind het heel belangrijk dat mijn kibbeling goed gekruid is. En ik heb heerlijke haringen en zalm, noem het maar op. Er zijn handige kant-en-klaarmaaltijden die ik allemaal zelf maak en die je thuis zo opeet of nog even bakt of in de oven zet. Ik maak bijvoorbeeld loempia's met garnalen en zalm, ovenschotels en verse salades. En ik ga zelf sushi en sashimi maken. Volg mij onder 'Gaby's Fish' op Facebook."

Meer berichten