Angèle Duijnstee is trots op het 5-jarig bestaan van Het Hoofdkantoor.
Angèle Duijnstee is trots op het 5-jarig bestaan van Het Hoofdkantoor. (Foto: Bastiaan Miché)
Partnerbijdrage

De bijzondere conceptstore Het Hoofdkantoor bestaat vijf jaar

  Bedrijven

BUSSUM - Het Hoofdkantoor bestaat vijf jaar en is uitgegroeid tot een begrip in 't Gooi.

"Als lichtontwerpster werkte ik vanuit huis aan particuliere en zakelijke lichtopdrachten. Ik wilde mijn werkzaamheden verder uitbreiden en daarbij paste een ander concept", vertelt eigenaresse Angèle Duijnstee.

Trends
"Vijf jaar geleden ben ik in dit karakteristieke pand Het Hoofdkantoor begonnen. Ons assortiment is vooral gericht op verlichting, maar we verkopen ook de laatste trends op het gebied van woonaccessoires, banken, eetkamerstoelen en tafels. Ook aparte cadeaus, sieraden, plaids, schaaltjes, vazen, leesbrillen en kaarten. Klanten vertellen mij regelmatig dat ze het fijn vinden om rond te kijken en inspiratie op te doen. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden."

Uniek concept
Als je klaar bent met shoppen, kun je ontspannen in de coffeecorner of op het terras. "Hier spreken mensen, ook zakelijk, met elkaar af of lezen de krant. Een uniek concept in een mooie en inspirerende omgeving. Niet voor niets een begrip in 't Gooi."

Verlichting
"In de afgelopen vijf jaar is het aantal lichtadviesopdrachten flink toegenomen en in de winkel is de verlichtingscollectie ook groter geworden. Om een klant goed te kunnen adviseren, kom ik bij voorkeur op de locatie kijken. Mensen ervaren verlichting als een van de lastigste aspecten in de inrichting omdat het zeer bepalend is voor de sfeer. Met mijn professionele lichtopleidingen en jarenlange ervaring kan ik in ieder project meedenken. Ons assortiment is uitgebreider dan de lampen in de winkel. Ik kan alles leveren op het gebied van verlichting, daarom is persoonlijke aandacht en goed advies belangrijk." Angèle geeft ook lichtadvies aan bedrijven, vaak in samenwerking met (interieur)architecten. "Zo heb ik de verlichting gedaan van het nieuwe clubhuis van de Hilversumsche Golfclub."

Flexwerkplekken
In Het Hoofdkantoor zijn ook tien flexwerkplekken en twee vergaderruimtes. "We hebben een vaste klantenkring voor de flexwerkplekken, je merkt dat dit steeds populairder wordt. De vergaderruimtes worden vaak gebruikt voor coachinggesprekken en je kunt de ruimtes zelfs per kwartier huren."

Fijn team
"De afgelopen vijf jaar waren intensief en enerverend. Samen met mijn fijne team heb ik Het Hoofdkantoor in Bussum én omstreken op de kaart gezet. Ik ben van plan nog jaren door te gaan, want het werk is dankbaar, met veel afwisseling. Het ene moment ben ik in gesprek over verlichting voor de kantine van Bol.com en daarna adviseer ik over de stoffering van eetkamerstoelen. Natuurlijk hoort een bezoek aan de internationale design- en lichtbeurzen ook tot mijn werkzaamheden. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is belangrijk."

Het Hoofdkantoor, Herenstraat 24, Bussum, 035-760 28 10. www.hethoofdkantoorbussum.nl.

Meer berichten