Groot assortiment vloeren, tapijten, vloerkleden, gordijnen en zonweringen.
Groot assortiment vloeren, tapijten, vloerkleden, gordijnen en zonweringen. (Foto: Bob Awick)
De ondernemer vertelt...

Louis Tapis is de winkel voor parket, tapijt en gordijnen

  Bedrijven

BUSSUM - Bij Louis Tapis kun je terecht voor vakmanschap en kwaliteit met topproducten op het gebied van vloeren, tapijten, vloerkleden, gordijnen en zonweringen voor de beste prijs.

Louis Tapis is gespecialiseerd in woninginrichting en is een begrip in Bussum. In mei bestaat de winkel veertig jaar. In de woonzaak kun je terecht voor persoonlijk advies voor de inrichting van je woning op het gebied van gordijnen, vloerbedekking, zonwering en sinds kort ook voor parket. Theo Schendelaar, oprichter en eigenaar, vertelt enthousiast dat ze de winkel Holland Parket, naast Louis Tapis, hebben overgenomen. "Met de overname van de winkel is het woonassortiment nog uitgebreider geworden en kunnen de klanten in de aparte winkel terecht voor de mooiste houten vloeren. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten, lengtes en breedtes en je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een klassiek visgraatparket."

Groot assortiment met de beste merken

Theo is zijn zaak veertig jaar geleden begonnen aan de Koekoeklaan. "We hebben daar ongeveer twintig jaar gezeten, maar omdat de Albert Heijn wilde uitbreiden, zijn we in gesprek gegaan en hebben ze ons financieel geholpen om te verhuizen naar De Clinge." Als je naar de winkel komt, staan Hans en Peter, de broers van Theo, en Ursula klaar om te helpen, advies te geven en met je mee te denken. "We hebben een groot assortiment van de beste merken, zoals rolgordijnen, jaloezieën en zonwering van Luxaflex, tapijten en vloerbedekking van de merken Bonaparte, Desso en Parade en marmoleum, linoleum en pvc-vloeren van Forbo. De winkel hangt vol met stalen van deze merken en je kunt de uitgezochte stalen natuurlijk mee naar huis nemen om te kijken of die aan je verwachtingen voldoen."

Vrijblijvend advies

"Als je bijvoorbeeld een nieuwe woning hebt of je wilt je inrichting veranderen dan staan we voor je klaar met een vrijblijvend advies. We kunnen ook met de stalen bij de klanten thuis komen en dan samen uitzoeken wat het beste past. Om onze etalage in te richten, huren we twee stylistes in. Zij kunnen ook onze klanten helpen met een stylingadvies. Bij ons is alles mogelijk en zijn er problemen dan vinden we bijna altijd wel een oplossing, want we zijn echte vakmensen."

Inspiratie en kwaliteit 

Heb je rolgordijnen, zonwering of een tapijt uitgezocht in de winkel, dan komt Peter of Hans langs om alles op te meten. "Het uitgezochte artikel wordt op maat gemaakt en de mannen komen naar de woning om de gordijnen op te hangen of de vloerbedekking of het parket te leggen. Je hoeft alleen maar te zeggen dat je het wilt hebben, de offerte betalen en wij regelen de rest."

"Als je inspiratie, kwaliteit en goed advies nodig hebt op het gebied van raam- en vloerbekleding voor je woning of kantoor, kom dan bij ons langs", zegt een trotse Theo Schendelaar. "En wat we ook vaak te horen krijgen van onze klanten is dat de sfeer in onze winkel heel fijn is en dat het uitgebreide assortiment erg gewaardeerd wordt."

Meer berichten