[Advertorial] Het nieuwe SNS Winkelteam in Bussum staat voor je klaar
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Van links naar rechts: Samaneh Jawanmardi, Saskia Mendeszoon, Maud Niemöller.
Van links naar rechts: Samaneh Jawanmardi, Saskia Mendeszoon, Maud Niemöller.
Advertorial

Het nieuwe SNS Winkelteam in Bussum staat voor je klaar

  Bedrijven

BUSSUM - Sinds 1 augustus staat het nieuwe winkelteam van SNS aan de Huizerweg 5a te Bussum, onder leiding van franchisenemer Maud Niemöller, voor je klaar voor alle dagelijkse bankzaken. Denk hierbij aan zaken als: het afsluiten van een betaal- of spaarrekening, hypotheek of verzekering en advies op maat. Maud Niemöller: "Onze klanten kunnen zelf kiezen hoe ze hun bankzaken willen regelen. In onze winkel kunnen zij terecht voor persoonlijke dienstverlening."

Hypotheekadvies - ook van andere aanbieders
Het winkelteam beantwoordt graag alle vragen over sparen, betalen en online bankieren. Daarnaast kunnen klanten hier schade melden, hun kredietlimiet wijzigen of hun BKR opvragen. Ook kan er in de winkel een betaal- of spaarrekening of verzekering worden aangevraagd. En natuurlijk kun je op de Huizerweg 5a ook terecht voor hypotheekadvies en kan een hypotheek worden afgesloten.

Zorgvuldige afweging
Bij SNS valt er heel wat te kiezen. Er worden namelijk ook hypotheken van andere aanbieders aangeboden. "Een hypotheek is een complex product, waarbij veel factoren meespelen om te bepalen welke aanbieder uiteindelijk het beste bij de situatie van de klant past. We maken daarom altijd een zorgvuldige afweging bij welke partij wij de offerte opvragen", aldus Maud Niemöller. "We zien graag blije klanten en denken daarom slim met ze mee."

Duurzaam
SNS biedt sinds kort ook de ASN Duurzaam Wonen Hypotheek aan. Met deze hypotheek leen je tegen een lagere rente voor energiebesparende maatregelen. Een duurzame woning levert meer wooncomfort, lagere energielasten en winst voor het klimaat op. Klanten die hun huis duurzamer maken, profiteren ook nog eens van rentekorting op de ASN Hypotheek.

Lokale betrokkenheid
Lokale betrokkenheid en een goed gevoel voor service zijn belangrijk voor SNS. Nadat bleek dat een aantal oudere klanten van SNS in Bussum moeite hebben met internetbankieren, biedt de winkel nu workshops online bankieren aan. Hiernaast kunnen klanten een afspraak in de winkel maken om samen met een adviseur alle dagelijkse bankzaken door te nemen.

Winkel in Bussum
De SNS Winkel in Bussum is geopend tijdens winkeltijden, dus ook op koopavonden en op zaterdag. Het team heet je van harte welkom om kennis met hen én het veelzijdige productaanbod te maken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>