Foto: Bob Awick
Advertorial

'Uw Slagerij' Oegema heeft nu ook Meats & Meals

  Bedrijven

BUSSUM - Slager Martijn Oegema, die de beste hamburger van Nederland maakt, heeft zijn zaak aan de Koekoeklaan geheel verbouwd. De zaak heeft een nieuwe naam gekregen: 'Uw Slagerij'. 

Slager Martijn Oegema zit ruim zes jaar in het winkelcentrum en is van de Keurslagersorganisatie overgestapt naar de organisatie Uw Slager en zo is ook de nieuwe naam ontstaan. "Door deze verandering leek het mij een goed idee om de slagerij qua assortiment uit te breiden. Wij maken in onze keuken nu ook 'Meat & Meals'-maaltijden."

In de winkel werden al kant-en-klare maaltijden verkocht, waar veel vraag naar was, en nu heeft Martijn dat aanbod uitgebreid met dagverse, lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden die de klanten in de winkel zelf kunnen samenstellen. "De 'Meat & Meals'-maaltijden verschillen niet van wat de klanten in hun eigen keuken bereiden. We hebben elke twee maanden een nieuw menu en in de maand januari en februari zijn de thema's Hollandse, Oosterse en Italiaanse keuken en ovenschotels. Je kunt ook extra ingrediënten aan de maaltijden toevoegen zoals bij een stamppot een rookworst, gehaktbal of gebakken spekjes. Aardappels, aardappelpuree, rijst en groente kunnen ook toegevoegd worden of stel zelf een Hollandse maaltijd samen met een keuze uit wortelen, rode bietjes, witlof, boer'n aardappels met spek en ui, gekookte aardappels of aardappelpuree. We hebben drie verschillende portiegroottes en de maaltijden zitten in magnetronbestendige verpakkingen. Omdat de maaltijden dagvers zijn, kun je ze ook goed invriezen of drie dagen in de koelkast bewaren. Je kunt de maaltijden ook van tevoren bestellen via www.oegema.uw-slager.nl."

Meer berichten