Notaris viert 10-jarig bestaan: goede doelen gezocht voor donaties
Veel belangstelling bij eerdere editie.
Veel belangstelling bij eerdere editie. (Archieffoto: Bob Awick)

Notaris viert 10-jarig bestaan: goede doelen gezocht voor donaties

  Bedrijven

BUSSUM - De Bussumse notarissen Dirk en Helmi Doude van Troostwijk organiseren ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van hun kantoor de Gooise Goede Doelenmarkt. De bedoeling is dat hierdoor non-profitorganisaties uit de regio meer onder de aandacht komen en mede daardoor extra financieel ondersteund kunnen worden.

"In de huidige tijd hebben de goede doelen het financieel zwaar, omdat er overal bezuinigd moet worden", zegt Dirk Doude van Troostwijk. "Goede doelen zijn meer en meer afhankelijk van donaties van particulieren en het bedrijfsleven. Juist omdat deze organisaties vrijwillig vele goede zaken organiseren, willen wij hier extra aandacht voor vragen".

Aanmelden
Een aantal Gooise goede doelen heeft een uitnodiging van de notarissen ontvangen om op vrijdag 21 september aanstaande deel te nemen aan deze bijzondere markt. Ook andere non profit-organisaties die binnen de doelstellingen passen, kunnen zich vóór 10 september aanmelden via www.gooisegoededoelenmarkt.nl. Deze markt is ooit door Doude van Troostwijk bedacht en wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Omdat de Gooise Goede Doelenmarkt gecombineerd wordt met de viering van het tienjarig bestaan van het notariskantoor, verwacht Helmi Doude van Troostwijk veel bezoekers: "Alle aanwezige goede doelen kunnen in een marktkraam hun organisatie presenteren en zo ook contacten leggen met nieuwe vrijwilligers, donateurs of sponsors".

De manifestatie zal plaatsvinden op 21 september van 16.00 tot 19.00 uur rond het kantoor van de notarissen aan de Meerweg 17 in Bussum.

Meer berichten