[Advertentie] Je Dibond® platen koop je online bij Kunststofplatenshop.be
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Je Dibond® platen koop je online bij Kunststofplatenshop.be

  Bedrijven

Heb je een Dibond® plaat nodig, dan hoef je niet per se meer opzoek naar een specialistische handel. Je kunt nu heel eenvoudig jouw gekozen kunststof plaat online bestellen in jouw gewenste maten en kleuren. Of het nu om PVC gaat, plexiglas, aluminium of Trespa®, het is allemaal te verkrijgen bij Kunstofplatenshop.be. Daarnaast zijn hier ook alle hulpbenodigdheden te verkrijgen, waarmee je je kunststof platen kunt bevestigen of reinigen. Alles op het gebied van kunststof plaatmateriaal is bij ons te koop, voor zowel particulieren als voor bedrijven, waardoor wij dé absolute kunststof plaatspecialisten van België en Nederland zijn. 

Over Kunststofplatenshop.be 
Of je nu een groot of een klein project hebt, ons klantbeoordelingssysteem geeft al aan dat je bij ons het beste uit bent. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof plaatmateriaal en ons assortiment is zeer uitgebreid, waardoor je altijd wel jouw gewenste kunststof plaat bij ons kunt vinden. Een groot voordeel is dat wij een online shop zijn, waardoor je heel eenvoudig je platen online kunt bestellen. Heb je hulp of advies nodig over welke kunststof platen het beste toegepast kunnen worden? Dit is geen enkel probleem. Wij hebben een uitstekende klantenservice die op werkdagen tot 22.00 uur 's avonds voor je klaar zit en telefonisch te bereiken is. Je geeft je gewenste plaatsoort door, de kleuren, de dikte en de afmetingen en wij zorgen dat de platen computergestuurd voor je op maat gesneden worden. Ons streven is om je bestelling binnen 48 uur te verzenden, zodat je snel aan de slag kunt. Heb je specifieke technische kunststof platen nodig of werk je aan een maatwerk project, dan kun je ook contact met ons opnemen, zodat wij je van advies kunnen voorzien. 

Soorten kunststof platen 
Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten kunststof platen. Plexiglas wordt bijvoorbeeld veel besteld en is bij ons te bestellen in allerlei afmetingen maar ook diktes. Daarnaast heb je de keuze uit helder, mat of gekleurd plexiglas. Welk soort plexiglas je ook voor je toepassing zoekt, in onze webshop zul je het vinden. 

Dibond® is een aluminium sandwichplaat die voor veel projecten toegepast kan worden. Dibond® bestaat in de kern uit de kunststof polyethyleen en de buitenste lagen van 0,3 millimeter aluminium. Omdat het materiaal zeer goed bewerkbaar is en bestand tegen de weersinvloeden kan het zowel binnen als buiten goed toegepast worden. Dibond®-platen zijn dan ook uitermate populair voor gebruik als gevelbekleding, reclameborden of voor gebruik in de standbouw. 

Niet voor niets werken wij voor diverse gerenommeerde bedrijven. Laat bij je zoektocht naar de juiste kunststof platen Kunststofplatenshop.be een vanzelfsprekendheid zijn.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>