Sterk SDO teleurstellend ten onder tegen Leonidas

BUSSUM - Sterk voetbal, maar geen zege afgelopen weekend voor SDO tegen het hooggeplaatste Leonidas. De Bussumse hoofdklasser kreeg goede kansen, maar Leonidas won op karakter: 1-2.

SDO vocht voor wat het waard was tegen het geroutineerde Leonidas. Toch moesten de Bussumers toestaan dat de tegenstander enkele kansen kreeg en daar voor rust erg effectief mee om sprong. Halverwege de eerste helft kon Leonidas een 0-2 voorsprong op het scorebord zetten. SDO kreeg nog wel een grote kans om wat terug te doen, maar het ontbrak de ploeg aan scherpte en geluk.

Na de rust zette SDO veel meer druk. Dat leverde een reeks aan kansen op, maar zonder resultaat. Na een krap uur voetballen was het toch raak: Desley Groenewegen schoot voor, waarna Rick van der Velden kon scoren. SDO bleef daarna op de been doordat onder meer keeper Dion Thomas nog een strafschop kon stoppen. SDO leek zelfs nog even een punt te kunnen pakken, maar ook nu ontbrak het de ploeg aan geluk.