SDO laat geen spaan heel van beloften Achilles '29

BUSSUM - Met zeven treffers heeft SDO afgelopen weekend korte metten gemaakt met de beloften van Achilles '29. De Bussumers waren met 1-7 een maatje te groot.

SDO kende amper problemen met de tegenstander. Achilles '29 kon maar heel even mee komen. Nadat SDO-aanvaller Rick van der Velden de Bussumers op 0-1 had gezet, was het gedaan met de tegenstander. Voor rust werd het 0-3 door twee doelpunten van Theo Visser.

Na de rust was het duel al gespeeld. Achilles '29 kon wat terug doen, maar daarna pakte SDO de draad weer op. Doelpunten van Gerrit Snijders, Maikel van Latum (2x) en Theo Visser werd gewerkt aan een afgetekende zege. Vooral het eerste doelpunt van Van Latum gaf de zege extra glans: de SDO'er scoorde met een knappe omhaal.