Juli: Burgemeester Han ter Heegde leefde zich helemaal uit op de trommel tijdens de repetitie van de Showband van Drum en Showband ViJos. Niemand wist dat hij langskwam; hij wenste het korps succes met hun deelname aan het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade.
Juli: Burgemeester Han ter Heegde leefde zich helemaal uit op de trommel tijdens de repetitie van de Showband van Drum en Showband ViJos. Niemand wist dat hij langskwam; hij wenste het korps succes met hun deelname aan het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade. (Foto: Bob Awick)

Jaaroverzicht: 2017 in voorpaginafoto's (deel 2)

BUSSUM Het is de week van de jaaroverzichten. Wij hebben al onze voorpagina's van dit jaar er nog eens bij gepakt en maakten dit overzicht van opvallende momenten uit het nieuws uit Bussum.

Juli (foto boven)
Burgemeester Han ter Heegde leefde zich helemaal uit op de trommel tijdens de repetitie van de Showband van Drum en Showband ViJos. Niemand wist dat hij langskwam; hij wenste het korps succes met hun deelname aan het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade.


Augustus
Het was heerlijk zomerweer in augustus met veel zon en hoge temperaturen. De terrassen zaten vol en ook zwembad De Zandzee werd goed bezocht voor een verfrissende duik in het water.


September
Het regende af en toe flink, maar dat mocht de pret op Bussum Cultureel niet drukken. Het culturele evenement was erg geslaagd. De bezoekers genoten van optredens, workshops, ander vermaak en vanzelfsprekend een hapje en drankje.


Oktober
Wethouder Gerben Struik opende het duurzaamheidsproject op het Willem de Zwijger College. Omdat de school een UNESCO-school is, hebben leerlingen uit 2 havo workshops gevolgd van de Plastic Soup Foundation en zijn ze aan de slag gegaan met duurzaamheid in theater- en striptekenworkshops.


November
SDO bestaat honderd jaar en kreeg een wel heel bijzonder verjaardagscadeau. De Bussumse voetbalclub kreeg de Koninklijke Erepenning uitgereikt door burgemeester Han ter Heegde.


December
In december werden we verrast door een dikke laag sneeuw. De één genot ervan met sleeën, sneeuwpoppen maken en sneeuwballengevechten, de ander zag het liever zo snel mogelijk verdwijnen.

Meer berichten