Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Gemeente Gooise Meren staat er steeds beter voor

Politiek

GOOISE MEREN - Het loopt steeds beter met de gemeente Gooise Meren. Dat concludeert burgemeester Han ter Heegde. "Als je kijkt hoe Gooise Meren er na twee jaar voorstaat dan is dat boven verwachting goed", stelt Ter Heegde. 

De gemeente Gooise Meren bestaat op de kop af twee jaar, waarvan burgemeester Ter Heegde er nu één bewust meegemaakt heeft. Volgens hem gaat het zowel voor als achter de schermen goed. "Als ik op straat met mensen spreek dan merk je dat ze natuurlijk nog terugkijken naar het lange proces tot de fusie. Maar nu het eenmaal zover is, gaan ze er ook voor. En als ik kijk naar het ambtenarenapparaat, hadden ze een heel moeilijk eerste jaar achter de rug. Maar dat is normaal. Het gaat nu goed", aldus de burgemeester. 

Toch kan er het komende jaar ook nog wel wat verbeteren, zo stelt Ter Heegde. "We zijn er nog niet, er zijn nog wel aandachtspunten. Dat geldt ook voor de politiek. Er moet natuurlijk veel gebeuren en er is ook veel op de plank blijven liggen, maar er is soms ook ongeduld. Ik begrijp het, maar alles heeft tijd nodig. Dat komt wel."

Uit de krant