Archieffoto: Johan van der Geest

SDO bekert zonder problemen verder

BUSSUM - SDO heeft zonder problemen de volgende ronde van de beker gehaald. De Bussumers wonnen woensdagavond met 0-5 van derdeklasser Spirit.

SDO speelde met het elftal waar het normaal gesproken ook alle hoofdklasseduels mee aftrapt. De tegenstander startte goed en kon zeker voor rust nog even meekomen, maar toen SDO eenmaal de score opende was het gedaan. Het werd voor rust al 0-3 door twee doelpunten van Theo Visser en een van Dailey Groenewegen.

Na een uur voetballen was het helemaal gedaan met de pret toen Rick van der Velden scoorde. Het opvallendste moment van het duel kwam daarna: SDO kreeg een strafschop, waarvoor keeper Rolf Hazelaar mocht aanleggen. Het schot van de Bussumse doelman werd echter gestopt. De 0-5 kwam er wel alsnog toen Kick van Aelst scoorde.