BFC verspeelt dure punten

BUSSUM - Weer heeft BFC punten verspeeld. De Bussumse zaterdagderdeklasser pakte afgelopen weekend, hoewel het vele malen beter speelde, slechts een punt tegen SV De Vecht: 1-1.

BFC moest het spel maken. SV De Vecht trok een muur op en loerde vooral op de counter. Desondanks kreeg BFC goede kansen om al voor rust op een forse voorsprong te komen. Schoten van Olivier Blaauw, Jostein Ohm en Tjerk Posthuma troffen echter geen doel. BFC vergat de scoren, SV De Vecht deed het wel: na een half uur counterde de Loenense ploeg naar een doelpunt, BFC-keeper Desmond Ording was kansloos.

Kans op kans voor BFC
BFC leek de schade daarna al snel te repareren, want het bleef kansen regenen, maar het lukte maar niet om te scoren.

Na de rust bleef BFC jagen op een treffer, maar vervolgde het vooral met het verspelen van grote kansen. Weer kregen de Bussumers ontzettend grote kansen. Pas na meer dan een uur voetballen was het raak voor BFC: Zakaria Azzuzi brak door en gaf een voorzet op Olivier Blaauw. De BFC-speler kopte raak. Het leek vervolgens een kwestie van tijd voordat BFC alsnog op een voorsprong zou komen, maar ook nu bleek BFC te onscherp te voetballen om kansen af te ronden.