SDO te sterk voor hoger geklasseerd Purmersteijn

BUSSUM - Vooral door een erg sterke tweede helft heeft SDO afgelopen weekend gewonnen van het hoger geklasseerde Purmersteijn. De Bussumsers stapten met een 0-3 zege van het veld en klommen daarmee weer een paar plaatsen omhoog.

Voor rust was er nog amper wat te beleven. Aan zowel de kant van SDO als van Purmersteijn werden veel foutjes gemaakt. Purmersteijn had dan wel het beste van het spel en kreeg een paar kansen, maar doelpunten bleven achterwege. Na de rust was alles anders. SDO kon de zege razendsnel zeker stellen. Eerst scoorde Roy van Essen. De bal werd door de Bussumer door de benen van de keeper raak geschoten. Een paar tellen later werd Maikel van Latum tegen de grond gewerkt, Rick van der Velden benutte de toegekende strafschop.

SDO kreeg vervolgens meer kansen om te scoren, maar veel kansen werden om zeep geholpen. De derde goal werd gemaakt door Maikel van Latum op aangeven van Rowell van der Meer.

SDO staat na afgelopen weekend op een zesde plaats.