Afbeelding
Foto: Bob Awick

'Trouwen of SEX?' is geschreven uit de gedachte van een man

Algemeen

NAARDEN Auteur Diederik van Maren heeft het boek geschreven. "Het idee om zo'n boek te schrijven, had ik al heel lang. Ik ben ook lovecoach en geef vrouwen tips en adviezen hoe ze het beste kunnen daten met als eindresultaat een serieuze relatie. En toen dacht ik: ik ga over dit onderwerp een boek schrijven met adviezen, maar ook met persoonlijke verhalen en leuke anekdotes." Diederik presenteert vandaag (woensdag) om 18.30 uur zijn boek bij Bruna in Bussum.

Het boek is geschreven vanuit de gedachte van een man. "Ik weet als man hoe een andere man denkt. Aan de andere kant heb ik ook veel ervaring hoe vrouwen denken over relaties en mannen. Het advies dat ik de vrouwen gaf, werkte altijd en daarom leek het mij een goed idee om met dit boek vrouwen op de hoogte te brengen over daten en mannen ontmoeten."

Denken over daten

'Trouwen of SEX?' vertelt op een duidelijke, heldere en korte manier hoe de meeste single mannen denken over daten. "Het is belangrijk voor een vrouw om de regie zelf in handen te houden. Niet alleen in je eigen leven, maar ook als je op zoek gaat naar een man. Ik heb eens een vrouw gecoacht die al een tijdje op Tinder zat en alleen maar slechte ervaring met mannen had omdat ze alleen maar seks wilden hebben. Dus ik vroeg of ik haar account mocht zien en daar stond op dat ze een avontuurlijke vrouw is en van avonturen houdt.

Lees verder in de digitale editie
 

Uit de krant