SDO vergeet te scoren tegen Leonidas

BUSSUM - Een forse nederlaag afgelopen weekend voor SDO. De Bussumse hoofdklasser kreeg wel kansen tegen het hoger geklasseerde Leonidas, maar vergat deze te benutten en verloor met 3-0.

Er waren het hele duel zoveel kansen voor zowel SDO als Leonidas dat het ook zomaar 4-4 had kunnen worden. Veel kansen leverden echter geen doelpunt op. Aan de kant van Leonidas kwam dat vooral doordat SDO-keeper Dion Thomas erg stond te spelen en lang z'n doel schoon kon houden. Aan de kant van SDO kwam dat vooral door gebrek aan scherpte: SDO kreeg een paar opgelegde kansen, maar kon de bal zelfs voor een leeg doen niet tegen de touwen krijgen.

SDO vergeet te scoren
Voor rust was het Leonidas dat op voorsprong kwam: een schot kwam tegen te onderkant van de lat en vervolgens weer voor de voeten van Issam Ahmarel Hank. De Leonidas-aanvaller schoot vervolgens raak. SDO leek voor rust nog wat terug te kunnen doen, maar doelpunten maken bleef een te zware opgave.

Na de rust trok SDO massaal ten aanval om nog een punt te kunnen maken. Daardoor stond de deur voor Leonidas echter met regelmaat open: de tegenstander van de Bussumers scoorde nog twee keer.