Gijs & Van Cleef hebben de keukentjes geplaatst.
Gijs & Van Cleef hebben de keukentjes geplaatst. Foto: Bob Awick

Jongeren van Woongroep Bussum hebben eigen keukentje

Algemeen

BUSSUM - Er wordt hard gewerkt om het pand van Woongroep Bussum op tijd klaar te hebben. Als alles goed gaat, kunnen de eerste jongeren op 27 september hun intrek nemen in het voormalige kantoorpand aan de Olmenlaan.

De Woongroep bestaat uit 22 jongeren tussen de achttien en dertig jaar met een verstandelijke beperking en zijn verdeeld over drie groepen. Elke groep heeft een woonkamer met keuken waar ze gezamenlijk kunnen ontspannen en eten. De jongeren hebben ook een eigen appartement met een kleine keuken en badkamer. En in die appartementen heeft aannemersbedrijf Gijs & Van Cleef de keukenblokken geplaatst.

Sponsors bedankt
"Fantastisch dat ze dat belangeloos hebben gedaan voor onze kinderen", vertelt Ems Willems. Haar zoon is een bewoner van de Woongroep. "Mijn zoon is zo blij dat hij straks een mooi appartement heeft waar hij samen met andere jongeren woont. Ik denk dan ook zeker dat hij zich daar thuis gaat voelen. Wij krijgen geen subsidie en onze inkomsten komen deels van sponsors. Dat Gijs & Van Cleef dit voor ons doet, is echt geweldig en wij zijn ze dan ook zeer dankbaar."

Uit de krant