Goede start voor hockeysters Gooische

BUSSUM - Een perfecte start voor de hockeysters van Gooische afgelopen weekend. De Bussumse hockeysters zetten meteen de toon en wonnen hun eerste duel van het jaar met 5-0 van GHBS.

Problemen kenden de Bussumse hockeysters geen seconde. De ploeg stond al erg snel op voorsprong en kon na de eerste helft al rusten op een comfortabele 3-0 stand. De marge had veel hoger gekund, maar de hockeysters hadden geen klagen.

Na de thee hervatte Gooische wat rommelig en slordig. Dat gaf de tegenstander de kans om wat meer aan te vallen, maar Gooische had de boel al snel weer onder controle. Met nog twee doelpunten kon de ploeg verder weglopen en een afgetekende zege op het scorebord zetten.

Nederlaag voor hockeyers
De hockeyers van Gooische hebben een valse start achter de rug. De Bussumers verloren hun eerste duel van het jaar met 2-4 van Zwart Wit.

Gooische was zeker niet de mindere partij, maar Zwart Wit was bij vlagen wat agressiever. Zwart Wit kwam op voorsprong, maar Gooische kon voor rust eerst nog terugkomen. Daarna kon de tegenstander weglopen en leek het duel al snel gespeeld. Een tweede Bussumse treffer leek er voor te zorgen dat het weer spannend werd, maar de voorsprong van Zwart Wit bleef staan.