SDO nog puntloos na volgende nederlaag

BUSSUM - Weer een nederlaag voor SDO. De Bussumse hoofdklasser heeft zondag ook haar tweede duel van het jaar een nederlaag geleden: Achilles '94 was met 2-0 te sterk.

SDO deed geen moment echt onder voor de Drentse tegenstander en kreeg voor rust al een paar goede kansen. Voor rust zorgden schoten van Theo Visser en Maikel van Latum voor veel gevaar, maar doelpunten bleven achterwege. SDO was voor rust verreweg het meest aan de bal.

Na rust kwam de tegenstander op voorsprong te staan: een goede aanval van Jean Pierre N'Gouan werd door David Modderman afgerond. Achilles '94 bleef daarna kansen creëren. SDO probeerde wel wat terug te doen en kreeg ook kansen, maar het ontbrak de ploeg aan kracht om ook echt wat terug te kunnen doen. Achilles '94 kon standhouden, speler Stan Haanstra scoorde op het laatste moment de 2-0.

SDO staat na twee nederlagen momenteel onderaan het klassement.