De klaagmuur in Jeruzalem was de inspiratie voor deze wensboom.
De klaagmuur in Jeruzalem was de inspiratie voor deze wensboom. Foto: Yvette de Vries

Heart to Heart Festival; de viering van een droom

Bedrijven

BUSSUM - Dorien van Nieukerken had van jongs af aan al een grote droom, of liever gezegd een missie in het leven. Ze wilde een centrum openen waar mensen inspiratie kunnen opdoen, zichzelf verder kunnen ontplooien en zich vooral welkom voelen om dat op hun eigen manier te doen. Een jaar geleden werd die levensmissie werkelijkheid met de opening van het Heart House, een inspiratiecentrum waar tal van gelijkgestemde ondernemers zich inmiddels hebben gevestigd. En die mijlpaal wordt zondag geheel in stijl gevierd met een Heart to Heart Festival in het pand aan de Huizerweg 54.

Dorien: "Het wordt een dag vol yoga, inspiratie, workshops, massages, muziek en ontspanning. En de deur staat, net als altijd, voor iedereen open." Dorien kijkt terug op een jaar vol inspiratie, ontmoetingen en verbinding. Maar ook een jaar waarin veel gerealiseerd is. Binnen een jaar na de start van het Heart House zijn alle ruimtes bezet door huurders, waaronder Heart to Heart, het centrum voor welzijn en inspiratie van Dorien zelf.

Festival
Tijdens het festival zijn er meer dan 35 activiteiten georganiseerd door het team van Heart to Heart en komen er diverse trainers en sprekers. Daarnaast openen huisgenoten van Heart House ook hun praktijkdeuren. Wie wil, kan kennismaken met yoga, meditatie, zich laten masseren, luisteren naar een van de lectures en proeven van de vele vegetarische hapjes. De dag begint om 9.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met muziek. Kaarten voor deelname aan de activiteiten kunnen gekocht worden via info@hearttoheart.nl en aan de deur.

Uit de krant