Afbeelding
Archieffoto: Bob Awick

HCAW deelt punten tegen Hoofddorp Pioniers

Sport

BUSSUM - Een nederlaag en een zege afgelopen weekend voor de honkballers van HCAW. De Bussumse honkbalhoofdklasser verloor zaterdag met 6-0 van de concurrent om de derde plaats, zondag herstelde de ploeg met een knappe zege van 15-8. Het derde duel wordt dinsdagavond gespeeld. 

HCAW had zaterdag geen moment echt vat op het werpen van Hoofddorp Pioniers-werper Chris Pfau. De werper gaf HCAW wel kansen, maar de Bussumers konden geen enkele kans benutten. Na de eerste slagbeurt kwam HCAW op een 2-0 achterstand te staan, Hoofddorp Pioniers kon daarna verder weglopen. 

Knap hersteld van achterstand
Een dag later stond HCAW wederom al snel op achterstand, maar nu lukte het de Bussumers wel een ommekeer te forceren. Na drie slagbeurten kwam HCAW met 4-2 op een voorsprong te staan. Veel honkslagen en veel punten volgden, HCAW kon weglopen tot een 15-8 zege. 

Het derde duel moet HCAW nog spelen. En daarmee wordt het meteen een drukke week voor de Bussumers: twee dagen na het derde duel tegen Hoofddorp Pioniers staat HCAW alweer het drieluik tegen regerend landskampioen Curaçao Neptunus te wachten.

Uit de krant